fotografering generationer

Att samla flera generationer för en fotografering blir en fantastisk upplevelse!

 Under lekfulla former samlar jag olika konstellationer för gruppfoton och tar även enskilda bilder.

Ni får en upplevelse att minnas länge och när ni ser tillbaks på bilderna så finns minnet av känslorna och hur roligt ni hade kvar.

 

Såå fina foton vi fick vid generationsfotograferingen! Annika lyckades verkligen få till foton i alla olika konstellationer som blev riktigt bra. Skickligt gjort och dessutom hade vi en rolig timme tillsammans med mycket skratt under fotograferingen.

Nu gläds vi åt den fina fotoboken.

Jag kan verkligen rekommendera Annika som fotograf och även tipsa om att ge bort en fotografering som present.

För mig var detta den bästa födelsedagspresenten.

Margareta

Så här kan en Generationsfotografering se ut

Före fotograferingen

När man bokat en fotografering hos mig så går jag igenom med er vad ni ska tänka på innan och vad jag rekommenderar för kläder. Vi pratar igenom vad ni har för önskemål och förväntningar. Om det är några speciella typer av bilder ni önskar er.

.

Jag vill gärna veta lite mer om er för att förbereda fotosessionen så att den passar just er och era personligheter och ni får därför svara på lite frågor före fotograferingen

efter fotograferingen

Ca 2 veckor efter fotograferingen får ni komma tillbaks för en personlig bildvisning. Jag har då grundredigerat era bilder och satt samman ett fint bildspel.

På bildvisningen väljer ni ut era favortifoton och jag kan hjälpa er att välja vad som passar bäst att göra med de bilder ni har valt.

Läs mer om bildvisning och produkter HÄR.

Vad kostar det?

Priset för en Generations session är 900 kr.

Det inkluderar konsultation, fotosession med valfri rekvisita, redigering av bilderna och en personlig bildvisning. Bilder ingår ej utan du köper bara till de bilderna du älskar mest.

Det finns vanliga förstoringar, FineArt bilder, Artplates och exklusiva fotoböcker att välja på men du kan även köpa digitala filer om du önskar.

De flesta väljer att investera 6000 kr eller mer på produkter efter fotograferingen. Prislista på produkter kan du få via kontakt.

greeting_dialog_display="hide"