En av de allra mest fantastiska sakerna med att vara familjefotograf är människorna man får lära känna. Jag frågar alltid familjerna om lite detaljer före fotograferingen för att förbereda mig så att jag kan göra fotograferingen så personlig som möjligt och att det ska vara en rolig upplevelse för hela familjen.

Familjen hade ett litet torp alldeles vid Torsebro krutbruk som gått i arv i mammas familj. Mamma hade därför många härliga minnen på denna platsen och det är extra roligt när man kan göra fotograferingen på en plats som betyder något extra. Madeleine är un docksöt lien 5 årig flicka som normalt är väldigt tillbakadragen med främlingar, men det tog inte många minuter innan jag fick en fin kontakt med henne och hon var hur naturlig som helst framför kameran.

Njut av många vackra bilder i en fantastisk miljö!
 #barnfotograf #barnfotografering #familjefotograf #familjefotografering #fotograf #fotografannikanyberg #kristianstad #skåne #anyphoto #beloved #belovedcollective #belovedfotografering #kärlek #känslor #sommar #barn #bus #belovedphoto #torsebrokrutbruk #torp

greeting_dialog_display="hide"